Isolaat Perfection

Isolaat Perfection
Isolaat Perfection

Het is eigenlijk heel simpel; hogere kwaliteit is onmogelijk. Of het nu is voor spieren of een dieet, of het gaat om het hoogste eiwitgehalte, laagste vetgehalte, beste oplosbaarheid, de smaak.... Isolaat Perfection wint altijd. Wij geven je de keiharde garantie, Isolaat Perfection is het allerbeste product verkrijgbaar. Wanneer je Isolaat Perfection eenmaal hebt geprobeerd dan zul je nooit meer anders willen.

Het beste voor spieren - Isolaat Perfection bevat whey eiwit in de zuiverste vorm. Het ultra fijne poeder wordt zeer snel opgenomen en is extreem licht verteerbaar.
Het is de meest waardevolle eiwitbron met de hoogste zuiverheid voor bodybuilders en fitnessers. Perfecte eiwitten voor sterkere spieren. Cross-Flow Ultra & Microfiltratie is het productieproces dat ervoor zorgt dat de eiwitten ook nog eens volledig ongedenatureerd, d.w.z volledig natuurlijk en onbeschadigd zijn. Dit is zeer belangrijk!

Het beste eiwit in een dieet - het beste eiwit in een eiwitdieet. Waarom? Het antwoord is vrij simpel...
Kwaliteit wordt bepaald door het eiwitgehalte en het gehalte aan koolhydraten en vet. Isolaat Perfection bevat het hoogste eiwitgehalte en is vrij van vet en koolhydraten.
 
Geniet van de allerlekkerste en exclusieve smaken - de frisse smaak en puurheid van elke shake zullen je verbazen. Isolaat Perfection smaakt nog lekkerder en frisser dan de beste eiwitshake die je ooit hebt gehad. Dat garanderen we! De smaken voor Isolaat Perfection zijn ontwikkeld bij de specialist in Europa op dit gebied en de smaken die zijn gekozen blijven exclusief (contractueel vastgelegd voor de Benelux) voor Isolaat Perfection, geen enkel merk zal hierover kunnen beschikken. Zelfs de smaak maakt Isolaat Perfection uniek!
 
Kies ook voor de smaak dus voor Isolaat Perfection, puur Whey Isolaat met de beste smaken ooit! 100% Isolaat, maximale smaak. Je zult echt genieten van elke shake!
 
Het gemak van directe oplosbaarheid - Isolaat Perfection is instant en direct oplosbaar in werkelijk elke vloeistof. Water, melk, vruchtensap of je favoriete drankje, het maakt niets uit. Isolaat Perfection is helemaal vrij van klontjes en lost altijd perfect op. De 100% cleane oplosbaarheid is uniek.
 
Wanneer je de pot openmaakt zie je het al, de ultra fijne structuur en niet te vergeten de heerlijk frisse geur. Je lost een maatschep op in je favoriete vloeistof. Je ziet het direct de shake is precies zoals het hoort te zijn, precies waarop je altijd hebt gehoopt…pure perfectie!
 
De prijs, het allerbeste voor een onverslaanbare prijs.
Er zal best Whey Isolaat te krijgen zijn voor een lagere prijs. Maar niet in deze kwaliteit!
Isolaat Perfection is dus zeker niet de allergoedkoopste shake. Wel op elk front de allerbeste! In dat licht gezien is ook de prijs een sensatie.

 

Isolaat Perfection kenmerken:

  • 100% zuiver Whey Isolaat
  • Met Isolaat Perfection kies je voor gegarandeerde kwaliteit
  • Isolac® Instant Whey Protein Isolaat
  • Hogere kwaliteit is simpelweg onmogelijk
  • 100% het hoogste eiwitgehalte
  • Cross-Flow Ultra & Microfiltratie
  • De allerlekkerste smaken!
  • Slechts 0.4 gram vet
  • Slechts 2 gram koolhydraten
  • Nagenoeg lactose vrij

Voor maar 39.50

Klik hier om dit product te bestellen

Alle producten zijn aangeboden door onze betrouwbare partner bodyenfit. Bodyenfit is dan ook niet aansprakelijk voor deze website.


Link partners | Informatie | Contact